Kohaletoimetus

Kaupade kohaletoimetamise teave telefonikaaned.eu veebipoest

Telefonikaaned.eu veebipoest ostetud kaubad toimetatakse tavapostiga teie aadressile 3-10 tööpäeva jooksul. Üldjuhul on meie müüdavad kaubad väikesemõõdulised ja jõuavad otse teie kodupostkasti turvalistes ümbrikes.

Absoluutselt iga ostuga kaasneb jälgimisnumber; meie tarnepartner on DHL eCommerce.

  • DHL eCommerce Standard: 7-10 päeva kohaletoimetamine – 3.49 EUR
  • DHL eCommerce Express: 3-7 päeva kohaletoimetamine – 9.99 EUR
  • **Tasuta DHL eCommerce Standard kohaletoimetamine tellimustele üle 39.99 EUR

Näiteks, kui teete tellimuse kuu 1. päeval ja tellimus jõuab meieni kohaliku aja järgi kella 16:00-ks, saadame selle samal päeval trükki. Trükkimine võtab tavaliselt aega 1 päeva (maksimaalselt kuni 3 päeva), sõltuvalt töökoormusest. Pärast toote trükkimist saadame selle teile kohe, koos kinnituse ja jälgimisnumbriga. Seega, kui tellimus täidetakse 1. päeval, on eeldatav kohaletoimetamise kuupäev 11. päev.

Kui klient annab vale kohaletoimetamise teabe (saaja nimi, aadress, postiindeks, kontakttelefon), võib tellimuse kohaletoimetamise kuupäev muutuda. Kui kohaletoimetamise andmed muutuvad, palun teavitage meid esimesel võimalusel aadressil klienditeenindus@telefonikaaned.eu.

TÄHTIS! Müüja ei saa garanteerida, et tellitud kaubad jõuavad kliendini määratud aja jooksul. Ettearvamatud asjaolud, nagu suurenenud mahud pühadeperioodil või vedaja logistilised vead, võivad põhjustada kohaletoimetamise viivitusi.

Saadetise kättesaamisel kontrollige selle seisukorda. Kui märkate saadetisel kahjustusi, on teil õigus pakki mitte vastu võtta. Kui avastate pakendi kättesaamisel defekti, peate meid sellest kirjalikult teavitama kolme tööpäeva jooksul; vastasel juhul loetakse saadetis kättetoimetatuks ilma pretensioonideta.

Kui olete tellimuse esitanud, saate oma tellimuse staatuse kohta teavet esitatud e-posti aadressile. Kui olete meie veebipoes registreeritud, leiate oma tellimuste ajaloo, sealhulgas saadetiste jälgimisnumbrid, sealt. Kui olete saanud automatiseeritud e-kirja saadetise kohaletoimetamise kohta, kuid pole seda veel kätte saanud, võtke palun esimesel võimalusel ühendust.

Kui teil on lisaküsimusi, võite meiega ühendust võtta e-posti teel (klienditeenindus@telefonikaaned.eu) või telefonil +372 61 88 173.

See veebisait kasutab küpsiseid. Jätkates selle saidi kasutamist, nõustute meie küpsiste kasutamisega.  Tutvu